Επισκέψιμες Αγροδιατροφικές Μονάδες

Η ανάπτυξη του Αγροδιατροφικού τομέα είναι ένα πολύ σημαντικό στοίχημα. Συνεργαστήκαμε με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τον εμπλουτισμό της ιστοσελίδας που σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε, με έναν διαδραστικό χάρτη παρουσίασης των Επισκέψιμων Αγροδιατροφικών Μονάδων.

Η σελίδα του χάρτη. Είναι εμφανής η κατηγοριοποίηση με την χρήση εικονιδίων διαφορετικού χρώματος και σχεδίου, καθώς και το φιλτράρισμα που μπορεί να κάνει ο επισκέπτης βάσει των κατηγοριών.

Επεκτείναμε το προφίλ των παραγωγών ώστε και να καλυφθούν οι ανάγκες του χάρτη αλλά ταυτόχρονα να παραμείνει ένα το προφίλ του κάθε παραγωγού, περιλαμβάνοντας τα νέα δεδομένα.

Η προσθήκη των στοιχείων της επισκέψιμης μονάδας γίνεται σε πράσινο πλαίσιο για να είναι εμφανής ο διαχωρισμός της από τις υπόλοιπες πληροφορίες.

Η εγγραφή των παραγωγών γίνεται μέσω μιας αυτοματοποιημένης ροής που έχουμε εγκαταστήσει για τον λόγο αυτό. Αναλυτικότερα, με την εγγραφή μιας επιχείρησης, το συστημά μας, αποστέλει ένα ενημερωτικό email στον διαχειριστή της σελίδας με όλα τα στοιχεία της φόρμας για έλεγχο. Ο διαχειριστής έχει την δυνατότητα να εγκρίνει ή όχι την αίτηση αυτή. Σε περίπτωση έγκρισης, το συστημά μας, αυτόματα δημιουργεί το προφίλ του Παραγωγού και αμέσως μετά αποστέλλει αυτόματα ένα email ενημερώνοντάς τον για την έγκριση της αίτησης του. Το email αυτό περιέχει και το link για το προφίλ, που προηγουμένως δημιουργήθηκε αυτόματα.

Έτσι πετυχαίνουμε γρήγορη διαδικασία έγκρισης χωρίς ο διαχειριστής να εμπλέκεται στο στάδιο της δημιουργίας προφίλ και της ενημέρωσης του Παραγωγού με email, γλιτώνοντάς του αρκετό χρόνο.

Επίσης η διαδικασία αντιγραφής του περιεχομένου από την φόρμα αίτησης προς το προφίλ που τελικά δημιουργείται είναι εντελώς αυτόματη. Αυτό σημαίνει πως ότι στοιχεία βάλει ο Παραγωγός, αυτούσια και χωρίς κάποια παρεμβολή θα καταχωρηθούν στο προφίλ του.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email