Γειά!

Δημιουργήσαμε την ELEGRAD για να παρέχουμε προσαρμόσιμο λογισμικό σε κάθε επιχείρηση και οργανισμό. Στόχος μας είναι να μειώσουμε δραματικά τους τεχνικούς και οικονομικούς φραγμούς στην κατασκευή τεχνικών προϊόντων.

Στην ELEGRAD

Πιστεύουμε ότι μια εφαρμογή πρέπει να είναι ευέλικτη και να προσαρμόζεται στην δική σας ανάγκη

Οι Cloud εφαρμογές αποτελούν αναγκαιότητα για τις σύγχρονες επιχειρήσεις

Στο σύγχρονο περιβάλλον, ο χρόνος και η αποτελεσματικότητα, έχουν καθοριστικό ρόλο. Κινούμαστε σε μια οικονομία που βασίζεται στο λογισμικό. Οι επιχειρήσεις με βελτιωμένες ψηφιακές δυνατότητες προχωρούν μπροστά από τον ανταγωνισμό. Μεταμορφώνουν τον τρόπο που ψωνίζουμε, δουλεύουμε ή ταξιδεύουμε. Δημιουργούν τις δικές τους κοινότητες.

Δεν προσπαθούμε να επανεφεύρουμε τον τροχό

Χρησιμοποιούμε το WordPress και μια ιδιωτική βιβλιοθήκη πρόσθετων αντί για κατασκευή κάθε εφαρμογής από την αρχή. Κάθε βήμα έχει σχεδιαστεί για τη μείωση του χρόνου, του κόστους και της προσπάθειας που απαιτείται για τη δημιουργία προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Πιστεύουμε στον Ανοιχτό Κώδικα

Το λογισμικό ανοιχτού κώδικα είναι η πρώτη μας επιλογή. Έχουν πολλά πλεονεκτήματα όπως ευελιξία, προσαρμοστικότητα και ασφάλεια. Για να μην αναφέρουμε ότι είναι οικονομικά αποδοτικές. Το open source είναι το μέλλον όλων των online επιχειρήσεων.